.
.

KOM TEVOORSCHIJN

 

Misschien moet je jezelf eerst tegenkomen, voordat je het kunt zijn (Loesje)


Cijfers van het TNO tonen aan dat 1,3 miljoen werknemers in Nederland last hebben van burn-outklachten. Concreet betekent dit één op de zeven werkenden. In deze cijfers zijn gerelateerde klachten zoals een bore-out (stress door verveling) en een burn-on nog niet eens meegenomen. Voor omstanders is een burn-on ook lastig te herkennen. Mensen met een burn-on kenmerken zich door een enorme werkdrive, een groot perfectionisme en zij laten zich niet stoppen. Wat zij niet laten zien, is dat zij kampen met chronische uitputting door aanhoudende stress.


We brengen een groot deel van ons leven door op de werkvloer. Keuzes voor studies die leiden naar latere banen worden (te) jong gemaakt en vaak beïnvloed door het verwachtingspatroon van de (directe) omgeving en maatschappij. Vaak voegen jonge mensen zich onbewust naar de onuitgesproken verwachtingen van hun ouders. En kiezen zo voor een studie die eigenlijk niet bij ze past. Het is daarom niet gek dat het onderweg op een gegeven moment ergens gaat wringen.


Misschien ben je op een plek terechtgekomen waar je het niet naar je zin hebt. Of het besluit wordt voor je genomen. Denk aan een reorganisatie, een verbetertraject of disfunctioneren met misschien zelfs ontslag tot gevolg.


Hoe dan ook, in alle gevallen sta je op een kruispunt in je werkende leven. En is het nodig om te ontdekken wat jij nodig hebt om te kiezen voor de juiste afslag. Wanneer jij kiest voor onze begeleiding op deze ontdekkingsreis, laten we je graag zien wie je in de kern echt bent, wat jou gevormd heeft en kom je erachter wat je nog tegenhoudt. Hierna ben je niet meer te stoppen.


Uitkomst:
• Een plek waar jij tevreden, vervuld en bezield jouw werk kunt gaan doen.
• Een plek waarop jij gaat stralen en graag tevoorschijn komt!

Herken jij jezelf hierin? Meld je dan nu aan! De reis start eind 2023 met een persoonlijke me.scan en binnen een half jaar durf jij tevoorschijn te komen!


Dit gaan we doen:
We starten met het afnemen van jouw me.scan met het bijbehorende verdiepende terugkoppelgesprek met Carin. Hierdoor krijg je inzicht in jouw natuurlijke kwaliteiten en talenten. Behalve zicht op jouw echte talenten en jouw natuurlijke kwaliteiten biedt de me.scan ook zicht op competenties die jij hebt aangeleerd maar die eigenlijk niet bij je passen. Dit aangepaste gedrag (ook wel 'valkuilen' genoemd) kost je veel energie. De scan en het verdiepende gesprek laten zien waarom je doet wat je doet en op welke momenten deze valkuilen zich aan je opdringen. Als je je hiervan bewust bent, kun je hier concreet mee aan de slag en jouw echte talenten meer aandacht geven.


Daarna ga je 7 dagen intensief met ons op reis waarin we beginnen bij jouw oorsprong. We verdiepen de uitkomsten van de me.scan met verschillende oefeningen en (familie)opstellingen. Zo krijg je zicht op je systeem van herkomst en de belemmeringen en patronen die je hierin (onbewust) hebt opgebouwd. Ook onderzoek je jouw levenspad tot nu toe, met alle hoogte- en dieptepunten.
Tot slot kijken we gezamenlijk waar je nu staat en waar je naar toe wilt. En wat je nog te doen hebt om daar te komen. Tussen de blokken in ga je aan de slag met verdiepende opdrachten én krijg je 3 online coachmomenten van een uur met Joyce.

In deze reis kom jij tevoorschijn en doorbreek je de patronen die jou niet meer dienen. Je overwint obstakels. Jij wordt de held van jouw eigen, unieke reis!

Dit levert het traject je op:
• Zelfinzicht
• Vol zelfvertrouwen staan voor wie je bent
• Het LEF om de stap te zetten naar die baan waar jij tot je recht komt
• Bevrijding van belemmerende patronen en/of overtuigingen
• Bewustwording van aangeleerd gedrag dat je niet meer helpt
• Een “lichter” leven

Het programma heeft een doorlooptijd van zes maanden en bestaat uit:
• Persoonlijke me.scan
• Online terugkoppelgesprek van 2 uur met Carin in de periode van 16 december 2023 tot en met 12 januari 2024
• Blok 1 Oorsprong: 22 en 23 januari 2024
• Blok 2 Hechting en patronen: 29 februari en 1 maart 2024
• Blok 3 Bestemming: 11 en 12 april 2024
• Terugkomdag: 7 juni 2024
• 3 x 1 uur online coachingsgesprek met Joyce tussen de blokken in.

(we werken in groepen van minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers)

Praktische informatie:
Locatie: De Leurse Maalderij, van Balverenlaan 3 in Leur
Verzorging: door Liesbeth van de Leurse Maalderij
Kosten: € 3.950,-(exclusief BTW)

DOWNLOAD HIER ONZE FLYER
230926-folder-KomTevoorschijn-lezen.pdf (740.65KB)
DOWNLOAD HIER ONZE FLYER
230926-folder-KomTevoorschijn-lezen.pdf (740.65KB)Je begeleiders

Joyce Hofmans

Joyce Hofmans

Trainer / coach

Over Na 22 jaar werkzaam te zijn geweest als bestuurssecretaris, organisatieadviseur en manager zette ik in 2019 de stap naar het zelfstandig ondernemerschap. Als executive coach en trainer begeleid ik mensen, teams en organisaties bij “gedoe”. Wanneer het knelt of vastloopt. Ik houd ervan om snel en met humor tot de kern te komen, waarbij ik belemmerende patronen zichtbaar maak en help ontrafelen. Dat doe ik uitdagend en aanmoedigend. Ik woon in Wijchen en ben getrouwd met Frank. Samen hebben wij drie kinderen: Minou, Sem en Mayra. Lezen, uitgebreid koken, uit eten gaan en borrelen met vrienden vind ik heerlijk om te doen. Als dochter van ouders die elkaar ontmoetten op de sportacademie zijn sport en bewegen een belangrijk onderdeel van mijn leven: in de sportschool, op de yogamat en mijn kinderen toejuichend langs de lijn. Ook wandel ik graag met vrienden of hond Skip. Ook ik heb mijn weg afgelegd. Met vallen en opstaan. Lees over de kentering in mijn pad en hoe ik tevoorschijn kwam op https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7011325273191129089

Carin van Oostwaard

Carin van Oostwaard

Trainer / coach

Over Na 34 jaar werkzaam te zijn geweest als managementassistent en HR professional zette ik in 2023 de stap naar het zelfstandig ondernemerschap. Ik ben gespecialiseerd in de me.scan en ben een ervaren trainer en coach van teams en professionals in hun ontwikkeling. Ik ben dit gaan doen omdat ik veel potentie en persoonlijk leiderschap verloren heb zien gaan door bescheidenheid, angst en een laag zelfbeeld. En dat terwijl ieder mens beschikt over unieke kwaliteiten. Ik woon samen met mijn partner Edwin en hond Scott in een klein dorpje in Noord Brabant. Samen hebben wij vier kinderen die inmiddels hun eigen plek gevonden hebben. Mijn vrije tijd breng ik graag met mijn gezin door, ik lees en sport graag. Daarnaast hou ik van gezelligheid met vrienden. Ook ik heb mijn weg afgelegd. Met vallen en opstaan. Lees over de kentering in mijn pad en hoe ik tevoorschijn kwam op (3) Post | Feed | LinkedIn


 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn