.
.


Welkom!

Bij Joyce Hofmans, Ontwikkeltrajecten voor Mens, Team en Organisatie.
Heb je een frisse wind nodig in je team of organisatie of zit je zelf even helemaal vast? Ik zorg met plezier, enthousiasme en energie voor de nodige activeringsenergie. Je kunt ook zeggen: ik breng mensen, teams en organisaties in een positieve flow. Dat doe ik mensgericht en met beide voeten op de grond. Je kunt me inzetten als trainer/coach voor kortere vraagstukken, maar ook midden in het team als interim-manager
.

Ontwikkeltrajecten

Als (verander)manager heb ik de afgelopen jaren heel wat trajecten begeleid en veranderingen geïmplementeerd, zowel in de breedte als in de diepte. Door met mensen in gesprek te gaan krijg ik veel voor elkaar in teams, organisaties en samenwerkingsverbanden. Daarbij kun je denken aan organisatie-inrichting, projecten voor ingrijpende cultuurprogramma’s, strategiesessies en koerswijzigingstrajecten tot teamontwikkeling en coaching van medewerkers, teamleiders en managers. Dit levert snel een duurzame verandering en verbetering op. Ieder project is maatwerk, in een persoonlijk gesprek bekijk ik graag samen wat past bij jouw vraagstuk!

Samenwerking

Ik geloof in de kracht van samenwerking. Door elkaars visie en specialisme optimaal in te zetten en te ontwikkelen kun je betere resultaten boeken. Vanuit mijn intensieve arbeidsverleden heb ik een groot en veelzijdig netwerk dat ik indien gewenst kan inzetten om trajecten te verstevigen.

Mijn achtergrond

Ik ben opgeleid en gecertificeerd als Secure Base Coach, in systemisch werken, mBIT coach en NLP Master Practitioner. Ook ben ik gecertificeerd als Insights Discovery Practitioner. Om mijn vak en bekwaamheid up to date te houden volg ik continu intervisie en supervisie. Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches en werk volgens de ethische code van Phoenix Opleidingen. Cliënten kunnen gebruik maken van beide klachtenregelingen.

Praktijkruimte

Mijn praktijkruimte is gevestigd in t Mozaïek in Wijchen. Hier werk ik met individuele cliënten of kleine teams. Uiteraard kan er naar behoefte ook gewerkt worden op locatie.
 

 


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn