.
.

Mijn naam is Joyce Hofmans. Inmiddels heb ik ruim 25 jaar ervaring als organisatieadviseur, manager en coach. Na mijn opleiding HEAO International Marketing in Utrecht ben ik mijn carrière gestart in de uitzendbranche. Hier heb ik diverse functies bekleed, van intercedent en loopbaancoach tot vestigingsmanager. Deze eerste jaren in mijn loopbaan hebben mij gevormd in mijn kijk op de wereld. Ondanks de commerciële setting ontdekte ik bij mijzelf de diepe drijfveer om mensen aan een baan te helpen. Maatschappelijke betrokkenheid is voor mij heel belangrijk, naast het feit dat ik graag successen en resultaten boek. De afgelopen 17 jaar heb ik als bestuurssecretaris, organisatieadviseur en manager gewerkt in de woningcorporatiesector en bij de lokale overheid.

Mensen staan voorop

Ik ben mensgericht en altijd nieuwsgierig naar de drijfveren en persoonlijke doelen van mensen. Daarom ben ik 10 jaar geleden weer gaan studeren: HBO Personeelsmanagement, met Verandermanagement & Organisatiegedrag als specialisatie. Met warmte en menselijkheid prikkel ik mensen om na te denken over beelden, overtuigingen, werk- of denkwijzen. Ik dring snel en met humor door tot de kern. Vanuit een flinke portie levens- en werkervaring geef ik graag praktische handvatten waardoor beweging ontstaat in de vorm van groei en verandering.

Altijd in ontwikkeling

Mijn belangrijkste persoonlijke drijfveer is ontwikkeling. Als mens, maar ook zeker in mijn vak op het gebied van leiderschap en verandermanagement. Ik onderhoud mijn professionaliteit door continue bij- en herscholing, intervisie en supervisie. Met mijn achtergrond als gecertificeerd Systemisch Werker, Secure Base coach, mBIT coach en NLP Master Practitioner bied ik handvatten om nog meer te werken vanuit eigen kracht, intuïtie en authenticiteit. Ik heb veel ervaring met personal coaching, vooral van managers en directieleden, het ontwikkelen en begeleiden van verandertrajecten voor organisaties en teams.

Mijn basishouding: ik geloof in ieders potentieel!


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn