.
.

Secure base coaching

Wil jij succesvoller worden in je werk? Steviger in je schoenen staan als professional? Of wil je sterker worden als mens? Merk je dat je op de werkvloer anders overkomt dan je eigenlijk zou willen? Worstel je met interne conflicten of saboteer jij (onbewust) je eigen dromen, doelen of plannen?

Onzekerheid, onrust of dilemma’s kunnen je remmen in het zetten van belangrijke stappen of in de weg zitten bij samenwerking met anderen. Inzicht in jezelf, je talenten en je sterke punten zorgen ervoor dat je stappen kunt zetten. Wat vind jij belangrijk en waar sta jij voor? Hoe wil je overkomen en hoe doe je dat?

Je laat jezelf niet thuis als je 's ochtends de deur achter je dicht trekt...

Gedurende je leven heb je patronen ontwikkeld waar je je misschien helemaal niet bewust van bent. Ze waren ooit jouw beste keuze op dat moment, maar nu misschien niet meer...Vanuit jouw unieke achtergrond en ervaring brengen we je kwaliteiten en schaduwkanten in kaart. Met deze stevige basis ontdek je wie je ten diepste bent en hoe je dat tot zijn recht laat komen.

Ik begeleid jou bij het onderzoeken en inzetten van je eigen keuzevrijheid. Door het beschikbaar maken van je veerkracht ondersteun ik jou om blokkades ('gijzelingen') onder ogen te komen en op te heffen. Zo leer je krachtig en helder te zijn voor jezelf en anderen. Vanaf dat moment ben je veel meer aanwezig en nodig je anderen uit dit ook te doen.


Secure base leiderschap

Secure base leiderschap is geen trucje of methode. Het gaat erom dat je authentiek en verbindend bent. Ik werk vanuit de visie dat je als leidinggevende de bron bent voor je medewerkers van waaruit zij kunnen vertrekken om zichzelf verder te ontwikkelen. Hoewel jouw prestaties als leider telkens onder een vergrootglas liggen, draait het niet om jou – het begint bij jou. Want goed voorbeeld doet volgen.

Als leider moet je de klus alleen klaren, maar je hoeft niet eenzaam te zijn

Soms loop je als directeur of manager tegen obstakels op, of je nou een beginnend leidinggevende bent die zichzelf goed wil neerzetten of juist een doorgewinterde manager die meer impact wil realiseren. Vanuit mijn jarenlange managementervaring weet ik met welke dilemma’s je kunt worstelen. Samen onderzoeken we hoe je het (anders) zou kunnen aanpakken, waarbij we de zoektocht beginnen bij jouw persoonlijkheid.

Aanpak

Ik ga met je aan het werk om het beste uit jezelf te halen!

praktijk 2
praktijk 2
praktijk 1
praktijk 1
praktijk 3
praktijk 3

In mijn praktijkruimte, gevestigd in t Mozaïek in Wijchen, werk ik met jou in een veilige en warme setting. Daarbij maak ik gebruik van reguliere gesprekstechnieken gecombineerd met (familie) opstellingswerk, methodieken vanuit Secure Base coaching, NLP en mBIT coaching. Tijdens onze sessies is er veel ruimte voor flexibiliteit en creativiteit. Muziek, een gedicht of een wandeling bijvoorbeeld. Maar ook mijn kracht om te werken met wat zich aandient en daar snel op te schakelen.

Een persoonlijk coachtraject is maatwerk, graag bekijk ik samen met jou wat jij nodig hebt! Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende intake!

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn